Haluatko kuulla lisää? Kutsu meidät käymään!

040 680 7870

Jätä yhteydenottopyyntö Sulje ikkuna

Tee tuottavaa lannoiteliiketoimintaa BioA-jalostamokonseptilla!

Mikä on BioA-jalostamo?

BioA-jalostamo tekee teollisuuden ja maatalouden orgaanisista sivuvirroista ja tuhkasta myyntivalmista ja ravinteikasta biolannoitetta.

Lannoitetuotanto on jo itsessään kannattavaa liiketoimintaa ja lisäksi jätevirtojen pienenemisestä syntyy huomattavaa säästöä.

Tutustu lannoitetehtaan toimintaan
Mikä on BioA-jalostamo?
Lopputuotteena laadukasta orgaanista lannoitetta

Lopputuotteena laadukasta orgaanista lannoitetta

BioA-jalostamossa valmistettu biolannoite on puhdas, luonnollinen tuote, joka tukee vahvasti kiertotalouden ja ympäristönsuojelun arvoja.

BioA-lannoitteella kasvatettujen hyötykasvien ravintoarvot ovat tutkitusti erinomaiset eivätkä ne sisällä haitallisia jäämiä. BioA-lannoite sisältää korkeina pitoisuuksina muun muassa kaliumia, fosforia, typpeä ja tuhkaa, jotka ovat kaikki viljelykasveille tärkeitä kasvun raaka-aineita.

Tutustu tietopankkiimme kiertotaloudesta

Mihin BioA-jalostamo sopii?

Biolannoitetta valmistetaan muiden prosessien orgaanisista sivuvirroista ja tuhkasta.

Jalostamo sopii erinomaisesti kaikkialle, missä näitä on valmiiksi saatavilla tai mihin näitä voidaan tuoda. Esimerkkejä ovat erilaiset teollisuuden prosessit, biokaasulaitokset ja maatalous.

Lue lisää käyttökohteista
Mihin BioA-jalostamo sopii?

Mitä on kiertotalous ja ravinnekierto?

Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen hupeneminen ovat suurimpia globaaleja ongelmia. Elämistä yli varojemme voidaan rajoittaa siirtymällä kohti kiertotaloutta.

Kiertotaloudessa materiaalien hukkaaminen ja jätteen syntyminen on minimoitu. Resurssien ja materiaalien käyttöä tehostetaan niin, että sekä raaka-aineet että niiden arvo säilyvät kierrossa. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yksien prosessien jätevirroista saadaan arvokasta raaka-ainetta toisiin prosesseihin. Ilmastonmuutoksen torjuminen ja luonnonvarojen säästäminen on synnyttänyt yhden maailman nopeimmin kasvavista liiketoiminta-alueista. Sitran selvityksen mukaan kiertotalous on Suomelle 1,5–2,5 miljardin euron arvonlisäyksen kokoinen mahdollisuus.

Tutustu muihin käyttökohteisiin